Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: mudbox trouble
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 12:43 am 
User avatar
Jedi Master
Offline

Joined: Mon Aug 31, 2009 11:46 am

Posts: 1110
i just minimized mud box to do something else the i re-opened and all my sculpt tools, layer, brush windows have gone when i open mudbox it opens with the bottom and side windows but a second later it dissappears does anyone know how to restore the default settings on mudbox 2010


Attachments:
File comment: i lost the bottom and side windows
Picture 3.png
Picture 3.png [ 575.2 KiB | Viewed 1571 times ]
File comment: as you can see no windows
Picture 10.png
Picture 10.png [ 66.9 KiB | Viewed 1571 times ]

_________________
I've got a flannel to wash my face when i get mucky i feel disgrace
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: mudbox trouble
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 10:07 am 
User avatar
Jedi Master
Offline

Joined: Mon Aug 31, 2009 11:46 am

Posts: 1110
never mind beeneey guy helped me :D

_________________
I've got a flannel to wash my face when i get mucky i feel disgrace


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

About Us


Contact Us


Advertise on NZCGI

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Logo Design by - Oliver Hilbert Revilo Designs