Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Image upload issue resolved
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 12:03 pm 
User avatar
Administrator
Offline

Joined: Wed Feb 13, 2008 9:46 pm

Posts: 3935

Location: New Zealand
Hello there!

Some of you may have noticed you couldn't upload images. Apparently the 'temp directory' was full. It shouldn't actually fill up, since it's a temp directory!! But it has been cleared and apparently should not happen again... so the IT people have told me.

If you do have any uploading issues, please PM me so I know about it!

Cheers and happy posting!

Rog.

_________________
Roger Feron
Administrator
NZCGI
Feron Animation
Linked In


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Image upload issue resolved
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 3:32 pm 
User avatar
Rogue Leader
Offline

Joined: Wed Aug 11, 2010 7:08 pm

Posts: 476
woot finally! i couldnt even post a message to say it wasnt working :/ it wouldnt let me....

_________________
My Website
NZCGI Sketchbook


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Image upload issue resolved
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 9:46 pm 
User avatar
Administrator
Offline

Joined: Wed Feb 13, 2008 9:46 pm

Posts: 3935

Location: New Zealand
Damn... silly technology!

_________________
Roger Feron
Administrator
NZCGI
Feron Animation
Linked In


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

About Us


Contact Us


Advertise on NZCGI

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Logo Design by - Oliver Hilbert Revilo Designs